Ikon Catering Hungary Kft. logo
Kapcsolat
Ikon Catering Hungary Kft. logo
Kapcsolat

Selyemgombolyító

Típus:
Villa
Férőhely:
120
Cím:
1035 Budapest, Miklós tér 1.
Extrák:

A Selyemgombolyító épülete Óbuda egyik meghatározó ipartörténeti műemléke. A karbantartott, elegáns parkban magasodó stílusos felépítmény szépen példázza a városrész múltját. A palotaként megjelenő főépület önmagában is otthont adhat rendezvényeknek, de igazából a parkkal együtt mutatja meg valódi kvalitásait.

A Ház földszintjének bizonyos helyiségei, valamint a gondozott kert és az itt kialakított helyszínek vehetők igénybe családi rendezvények vagy privát események számára. Ideális felületek lehetnek esküvő, lakodalom, privát party, buli, eljegyzés, legénybúcsú vagy lánybúcsú megrendezéséhez.

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG ÉS PARKOLÁSI LEHETŐSÉGEK

A helyszín jól megközelíthető akár tömegközlekedéssel, akár egyénileg. A közvetlen közelében található a Szentendrei úton a 86, a 106 és a 206 buszok megállói. Kis sétával elérhetőek az 1 villamos és a szentendrei HÉV megállói, illetve Szentlélek téren további buszjáratok végállomásai is.
Személygépkocsival érkezők számára az épület előtt és mögött, közterületen találhatóak parkolóhelyek.
Maximális parkolási lehetőség az épület előtti és mögötti közterületen 50 db személyautóra.

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram