Ikon Catering Hungary Kft. logo
Kapcsolat
Ikon Catering Hungary Kft. logo
Kapcsolat

Esküvői Catering

Elérkezett az esküvői előkészületek időpontja és nem tudja merre induljon? Megkíméljük a sok fejtöréstől az esküvői vacsora körül! 

Élvezze ön is saját esküvőjét, bízza a feladatokat egy felkészült csapatra. Segítünk a vendéglátás elemeinek kiválasztásában (menü, italsorok, ültetési forma, dekoráció, stb.), ami a helyszín adottságaitól, a vendégek összetételétől és az egyedi igényektől is függhet. 

Vigyázunk a család pénztárcájára, hogy a nászútra is maradjon! Kedvező áru étel- és italajánlatok az esküvői vacsorára, kiegészítők, egyedi megoldások a legszebb napra.

Mit tartalmaz az esküvői menüsor?

Egy esküvői menüsor általában tartalmazza a welcome falatokat és welcome italokat, előételt és/vagy levest, főételt, salátákat, desszertet és az éjféli vacsorát. A felszolgálás, tálalás is igény szerint kiválasztható:
  • Tányérszervíz
  • Tálszervíz (legnépszerűbb)
  • Állófogadás
  • Ültetett állófogadás
A menüsorok összeállításánál figyelembe vesszük az egyéni kívánalmakat, érzékenységeket. Igény esetén hagyományos esküvői, vagy rendhagyó, akár egy koncepcióhoz igazított menüsort is elkészítünk.

Kiegészítők

Csokiszökőkút

Kiválló minőségű belga csokoládé - választható tej- ét- és fehércsoki - több különböző méretű szökökút a vendégek létszámához igazítva.
Friss gyümölcsök és a legjobb minőségű mártogatnivalók.

Limonádé Bár

Különböző ízesítésű jeges limonádék széles választékban. Narancsos, lime-os, mentás, feketeribizlis stb. 5 l-es üvegkancsóból a vendégek maguk csapolhatják a hűsítő italokat. Cukormentes kivitelben is elérhető.

Gyümölcsasztal

Idény jellegű szeletelt, darabolt gyümölcsök. Akár desszert helyett, akár desszert mellé ideális választás. Az egészségtudatosan táplálkozók nagy kedvence.

Cocktail Bár

Színes és finom italok, személyre szabott választékkal. A kínálatban alkoholos és alkoholmentes italok is megtalálhatók. Színvonalas party-k elengedhetetlen kelléke.

Candy Bár

Édes, ínyenc falatok, minőségi alapanyagokból, akár cukor és laktózmentes verzióban is. Kemény-, lágy-, pillecukrok, muffinok, makaron többféle ízesítésben. A gyerekek legnagyobb kedvence.

Shots Bár

Röviditalok széles választékban, whisky, vodka, gin, pálinka, likőrök. Akár korlátlan, akár keretösszegű fogyasztás is választható.
Ajánlatkérés
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram