Ikon Catering Hungary Kft. logo
Kapcsolat
Ikon Catering Hungary Kft. logo
Kapcsolat
Céges
Rendezvények
Nézzen körül nálunk

Patrnerek részére

Személyre szabott üzleti megoldások
Üzleti eredményeket hozó rendezvények. Partnercégei vezetőinek, döntéshozóinak szervezett eseményen, a legjobb minőségű vendéglátást biztosítjuk, akár egyedi, külölnleges fogásokat is kínálunk.

Dolgozók részére

Feledhetettlen élmények
A vezetők és munkvállalók kapcsolatát nagyban segíti egy sikeres rendezvény, elősegíti a részlegek közötti kommunikációt, ill. jelentősen nő a vállalat iránti lojalitásá. Családi napok, ünnepségek, tréningek.
Állófogadás
Partnertalálkozók kedvelt vendéglátási formája, hideg, meleg büféasztalon szervírozva. Kötetlen, ismerkedésre, networkingre ideális. Ételkínálataink összeállításában nagy hangsúlyt felktetünk arra, hogy az ételek könnyen, egy kézzel is fogyaszthatóak legyenek.
Felszolgálóink folyamatosan kínálják az italokat, így elkerülve a sorbanállást az italpultnál.
Díszétkezés
Hagyományos, elegáns esemény, a vállalat legfontosabb partnerei számára. Felkészült kollégáink az ülésrendnek megfelelően, a protokolláris szabályok betartásával szervírozzák az ételeket. Külön hangsúlyt fektetünk az ízletes ételek mellett, a színvonalas kiszolgálásra.
Díszes étkészlettel, dekorációval, sommelier által kínált borválasztékkal. Igazi presztízs rendezvény, mely tiszteletet ébreszt a résztvevőkben.
Karácsonyi rendezvény
Karácsonyi céges rendezvényt szervezhet partnereinek, vagy munkavállalóinak egyaránt. Általában a cég legfontosabb éves rendezenye. Szívesen állítunk össze számos menüsort, karácsonyi ételekkel, desszertekkel, italpultal. Legkedveltebb karácsonyi vendéglátási forma az ültetett állófogadás.
Konferencia
Konferencia kínálatunkban megtalálhatók számtalan típusú fogadó falatok, bekészítések, kávékülönlegességek, hogy a résztvevők  maximálisan a munkájukra tudjanak koncentrálni.
A szünetekben többféle szendvicses, süteményes, gyümölcsös kávészünetet kínálunk. Ebédre, vacsorára szívesen állítunk össze olyan menüsorokat, melyek minden ígényt és esetleges érzékenységet figyelemebe vesznek.
Családinap
Egészség-napok családi napok, sportnapok, a munkavállalók kedvelt eseményei. Kínálatunkban éppúgy megtalálhatók a hagyományos bográcsos-, serpenyős ételek, a frissensültek, grillezett kínálatok, mint a reform, vegetáriánus, egészségtudatos fogások.
Desszertekből is számtalan lehetőséget biztosíthatunk a  klasszikus "gyermekek kedvence" kürtöskalács, fagyi típusú finomságok mellett, kíválló cukormentes édességeket is.
Csapatépítés
Csapatépítés esetén a hagyományos étkezések mellett akár közös főzésre is invitálhatja dolgozóit. Biztosítjuk az alapanyagokat, a főzéshez szükséges eszközöket. Ígény esetén szakácsaink hozzáértő irányítása mellett.
Tréning
Folyamatosan változó világ üzleti környezetben fontos a munkavállalók továbbképzés, tréningezése. A tréning nem csak plusz tudással gazdagítja a résztvevőket, de össze is kovácsolja a csapatot. Tréning kínálatunkban a szendvicses, ellátástól kezdve a svédasztalos főétkezésig többféle menüsor megtalálható.
Termékbemutató
Egy újtermék bevezetése mindik hatalmas munkát ró a Marketing, PR- és Sales osztályokra. Az Ő munkájukat tudjuk segíteni egy kiválló vendéglátással, hogy az esemény és így a termék minél emlékezetesebb legyen a résztvevök számára. 
Avató ünnepség
Mint minden vállalti esemény az avatóünnepek is erősítik a munkavállalók céghez való kötődését. Finom falatokkal, és italokkal tudjuk segíteni a rendezvény eredményességét, emlékezetessé tételét. Általában állófogadással, pezsgős koccintással, és finom süteményekkel kínáljuk a vendégeket.
Ajánlatkérés
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram