Ikon Catering Hungary Kft. logo
Kapcsolat
Ikon Catering Hungary Kft. logo
Kapcsolat

Ádám Villa

Típus:
Villa
Férőhely:
100
Cím:
1071 Budapest, Városligeti Fasor 35/a.
Extrák:
Szabadtéri szertartás, Öltöző szoba, Parkoló, Különterem

A Városligeti fasor 35/a. szám alatt található elegáns épületet 1920 körül építették Ádám Lajos sebészprofesszor és családja számára. Jelenleg – régi állapotának teljes fényében – rendezvényházként és kis létszámú esküvők helyszíneként üzemel. A több – részben összenyitható – helyiségből álló villában az asztalok elrendezését a megrendelő igényei, és az esemény létszámának függvényében számos variációban tudjuk kialakítani. A dohányzás a termekkel közvetlen kapcsolatban álló – teraszon oldható meg.

Fogadótér: a Hall Az épületbe érkező vendégek egy díszes lépcsősoron keresztül érkeznek a villa központjaként funkcionáló Hallba. Az intarzia berakásos ajtókkal, stukkós mennyezettel díszített központi tér alkalmas a rendezvények alatti vendéglátás lebonyolítására, de megfelelő egy kisebb létszámú esemény táncterének is. Ebből helyiségből nyílik a Keleti és a Nyugati szárny, illetve innen közelíthetők meg a mosdók is.

A Keleti Szárny: A Hallból továbbhaladva balra nyílik a Villa Keleti Szárnya. Ez a terem az épületben található nagyobb oktató vagy konferenciahelyiség. Ugyanakkor megfelelő lehet a vendéglátás lebonyolítására is Privát rendezvények esetén, kialakítása alkalmassá teszi, a vacsora elfogyasztását illetve a menüsor végigkóstolása mellett lehetőséget teremt arra, hogy az éppen nem táncoló vendégek a zenekar muzsikálásától egy kicsit távolabb, kényelmesen beszélgethessenek vagy megpihenhessenek két tánc között.

A Nyugati Szárny: Amennyiben a Hallból jobbra fordulunk, akkor érkezünk meg a Nyugati Szárnyba. Ez a helyiség a kisebb tréning- és konferencia terem. Dobogós kialakítása színházsoros berendezésű előadások megtartására éppúgy alkalmassá teszi, mint sajtótájékoztatók lebonyolítására. Kis létszámú privát események alkalmával beépített dobogójával, és félköríves ablakos kialakításával alapállapotban megfelelő: „zenekari” állásnak az esetleges mulatsághoz. Itt a táncos lábúak kötetlenül mulathatnak, míg a pihenés és beszélgetés megoldott a másik termünkben.A 1071 Bp., Városligeti fasor 35/a. szám alatt található elegáns épületet 1920 körül építették Ádám Lajos sebészprofesszor és családja számára. Jelenleg – régi állapotának teljes fényében – rendezvényházként és kis létszámú esküvők helyszíneként üzemel. A több – részben összenyitható – helyiségből álló villában az asztalok elrendezését a megrendelő igényei, és az esemény létszámának függvényében számos variációban tudjuk kialakítani. A dohányzás a termekkel közvetlen kapcsolatban álló – teraszon oldható meg. 10- 100 fős események megrendezésére javasoljuk.

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram